Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Euro 2012 : τα ματς αύριο που έχουν βαθμολογική σημασία

Από το site της UEFA  βλέπουμε ότι τα σημαντικά ματς για τα προκριματικά του Ευρώ αύριο είναι :

Δανία - Πορτογαλία  : οι Πορτογάλοι θέλουν έστω και έναν βαθμό για  να περάσουν αυτόματα μαζί με τους Δανούς. Αν χάσουν και οι Νορβηγοί κερδίσουν την Κύπρο μένουν τελείως απέξω από τα τελικά στην Πολωνία και την Ουκρανία!

Ιρλανδία- Αρμενία : θέλουν νίκη ή ισοπαλία οι Ιρλανδοί για να εξασφαλίσουν τουλάχιστον μια θέση στα play- off .. η πρώτη θέση είναι αδύνατη αφού οι Ρώσοι παίζουν με την Ανδόρρα και άρα προκρίνονται απευθείας.

Σλοβενία- Σερβία : οι Σέρβοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να μπουν στα play- off

Γαλλία- Βοσνία : νίκη ή ισοπαλία θέλουν οι Γάλλοι για να περάσουν απευθείας. Σε κάθε αποτέλεσμα οι Βόσνιοι είναι στα Play- off  όπως και οι Γάλλοι.



Σουηδία- Ολλανδία :αν κερδίσουν οι Σουηδοί πηγαίνουν αυτόματα στα τελικά σαν καλύτεροι δεύτεροι. Οι Ολλανδοί έχουν ήδη προκριθεί και άρα .. θα κάτσουν να χάσουν; Θεωρητικά ελπίδες έχουν και οι Ούγγροι.. αν χάσουν οι Σουηδοί και αυτοί κερδίσουν με πάνω από 10-0 την Φινλανδία... μάλλον απίθανο..

Γεωργία - Ελλάδα : νίκη ή ισοπαλία θέλουμε για να περάσουμε απευθείας στα τελικά. Ακόμη και αν χάσουμε και νικήσουν οι Κροάτες την Λεττονία, είμαστε σίγουρα στα play-off.

Τέλος μεγάλη αγωνία για τους Σκωτσέζους στο Ισπανία- Σκωτία.. αν κερδίσουν οι Σκωτσέζοι έχουν τα play- off .. αν όμως φέρουν ισοπαλία ή χάσουν περνάνε οι Τσέχοι που αντιμετωπίζουν αύριο το Λιχτενστάιν.. θα κάτσουν πίσω οι Ισπανοί; .. δύσκολο !


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews